VALRHONA CHOCOLATE GRAND CRUS WORKSHOP

Μια μοναδική γευσιγνωσία σοκολάτας Valrhona και εξερεύνηση των γευστικών της συνδυασμών. 

Σε ένα κλειστό event με επαγγελματίες του χώρου της γεύσης δοκιμάσαμε τα 6 είδη Valrhona Chocolate Grand Crus.

Το 1ο μέρος της παρουσίασης περιελάμβανε συνδυασμούς Valrhona με μπίρα από τον Beer Sommelier Χρήστο Σιώμο του Genius in Gastronomy.

Στο 2ο μέρος ο Γιώργος Λούκας, βραβευμένος Έλληνας Sommelier και εκπαιδευτής στο χώρο του κρασιού, ξενάγησε τους καλεσμένους στους συνδυασμούς κάθε είδους σοκολάτας με το ανάλογο κρασί, μεταξύ των οποίων ένα Γεροβασιλείου Syrah 2008 και Torres 5 Brandy Solera Reserva.

Στη συνέχεια ο δικός μας Γιώργος Λουκάς ανέλαβε το 3ο μέρος της παρουσίασης με το συνδυασμό Valrhona με διαφορετικούς speciality καφέδες από όλο τον κόσμο.