Η Loveramics στην Ελλάδα από το Warehouse

Το Warehouse είναι πλέον ο αποκλειστικός διανομέας χονδρικής της Loveramics για Ελλάδα και Κύπρο. Η Loveramics είναι μια εταιρεία παραγωγής υψηλής ποιότητας κεραμικών και πορσελάνινων ειδών με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Στην παραγωγή τους χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό χειρωνακτικές μέθοδοι καθώς και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων στο Warehouse (Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια), στο Warehouse CO2 (Υπερείδου 1, Σύνταγμα) και στο Warehouse Edge (Πεισίστρατου 4, Καλλιθέα).
Για περισσότερες πληροφορίες: 215 54 08 002, 210 32 47 048 & 210 9427722 και στο warehouse@warehouseproject.gr ή κατεβάστε τους καταλόγους των προϊόντων μας.

Coffee

Kitchenware

Tableware

Tea

Water

 

Οι κούπες καφέ της Loveramics είναι οι επίσημες κούπες Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων (Latte Art και Brew Bar) και παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πορσελάνη. Είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να επιτρέπουν στα αρώματα του καφέ να αναπτυχθούν, ενώ συντηρούν άψογα τη θερμοκρασία των ροφημάτων.

Βρείτε τις σε 10 ακαταμάχητα λαμπερά χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα για κάθε επαγγελματία barista ή coffee lover!

Τσαγιέρες με μεταλλικά και πορσελάνινα αξεσουάρ, μπωλάκια σερβιρίσματος τσαγιού με design Ανατολής και υψηλή ποιότητα κατασκευής, για να απολαμβάνετε πάντα τα ροφήματά σας στην κατάλληλη θερμοκρασία.

It’s tea time!

 

Πιάτα σε μοντέρνες λευκές γραμμές, διχρωμίες αλλά και σχέδια που θυμίζουν κλασικά κινέζικα σερβίτσια; Σειρές αξεσουάρ προετοιμασίας φαγητού με διεθνείς διακρίσεις στους πιο σύγχρονους διαγωνισμούς design; Δημιουργικά σχέδια που “κουμπώνουν” μεταξύ τους και χρησιμοποιούνται μεμονωμένα και σε σύνολο; Θα τα βρείτε όλα στη Loveramics.

Ποτήρια για νερό, κανάτες και καράφες σχεδιασμένα με τις πιο σύγχρονες τάσεις του design για χρήση στο χώρο σας.

SHOP

 

ΚΑΦΕΣ

 

ΤΣΑΙ

 

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

ΝΕΡΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ,

στα 215 5408002 & 210 3247048

και στα