Γιώργος Κανόπουλος

Γιώργος Κανόπουλος

The wine expert

Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στο Project Management, κάποιος θα περίμενε να δει το Γιώργο πίσω από ένα γραφείο με κοστούμι. Κι όμως η αγάπη του για το κρασί και τις υπηρεσίες φιλοξενίας τον οδήγησαν τελικά στο Warehouse. Όταν δεν...διοικεί επιχειρήσεις θα τον βρείτε να δοκιμάζει κρασιά, να κρατάει σημειώσεις γευστικών προφίλ στο μυστικό του σημειωματάριο, να παρακολουθεί το Wine Expert Masterclass ή απλά να απολαμβάνει ένα ποτήρι από ένα καλά παλαιωμένο Syrah.

Γιώργος Λουκάς

Γιώργος Λουκάς

The coffee expert

Ο Γιώργος Λουκάς είναι ο άνθρωπος πίσω από το concept του καφέ στο Warehouse. Barista expert και γευσιγνώστης καφέ, έχει φέρει όλες του τις γνώσεις στους μύλους καφέ του μαγαζιού. Το Γιώργο θα ρωτήσεις για την παραγωγή του καφέ, τα αρώματά του, τις οξύτητες, ακόμη και για εκείνη τη μικρή έκταση στη Γουατεμάλα που κάνει αυτό το εξαιρετικό χαρμάνι που μυρίζει υπέροχα στο φλιτζάνι σου. Υπεύθυνος επικοινωνίας της SCAE Ελλάδας (SCAE Hellas Communications Coordinator) και Πρωταθλητής Ελλάδας Coffee in Good Spirits (2010), αναγνωρισμένος Q Grader και αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της SCAE (AST), τις ελεύθερές του ώρες προσφέρει καφέδες από όλο τον κόσμο στο Warehouse.

Αναστάσης Ιωάννου

Αναστάσης Ιωάννου

The bar expert

Ο Αναστάσης είναι το πρόσωπο που θέλεις να σε περιμένει σε μία μπάρα. Πάντα χαμογελαστός, στιλάτος και ευγενικός, έχει αδυναμία στην εποχή του speakeasy και αυτό φαίνεται. Αγαπάει τους πειραματισμούς με τις γεύσεις και πάντα έχει μια εξαιρετική προσθήκη στην premium κάβα του να προτείνει στους μυημένους. Έχει περάσει από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας και αυτό φαίνεται στα κοκτέιλ που θα σου φτιάξει. Και ναι, είναι κάποιος που ξέρει πραγματικά να διασκεδάζει. Με εκείνον πίσω από το μπαρ θα νιώσεις γρήγορα έτοιμος για...ένα ακόμα παρακαλώ!

This is how we do it!

The Warehouse Team