Γιώργος Κανόπουλος

Γιώργος Κανόπουλος

The wine expert

Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στο Project Management, κάποιος θα περίμενε να δει το Γιώργο πίσω από ένα γραφείο με κοστούμι. Κι όμως η αγάπη του για το κρασί και τις υπηρεσίες φιλοξενίας τον οδήγησαν τελικά στο Warehouse. Όταν δεν...διοικεί επιχειρήσεις θα τον βρείτε να δοκιμάζει κρασιά, να κρατάει σημειώσεις γευστικών προφίλ στο μυστικό του σημειωματάριο, να παρακολουθεί το Wine Expert Masterclass ή απλά να απολαμβάνει ένα ποτήρι από ένα καλά παλαιωμένο Syrah.

Γιώργος Λουκάς

Γιώργος Λουκάς

The coffee expert

Ο Γιώργος Λουκάς είναι ο άνθρωπος πίσω από το concept του καφέ στο Warehouse. Barista expert και γευσιγνώστης καφέ, έχει φέρει όλες του τις γνώσεις στους μύλους καφέ του μαγαζιού. Το Γιώργο θα ρωτήσεις για την παραγωγή του καφέ, τα αρώματά του, τις οξύτητες, ακόμη και για εκείνη τη μικρή έκταση στη Γουατεμάλα που κάνει αυτό το εξαιρετικό χαρμάνι που μυρίζει υπέροχα στο φλιτζάνι σου. Υπεύθυνος επικοινωνίας της SCAE Ελλάδας (SCAE Hellas Communications Coordinator) και Πρωταθλητής Ελλάδας Coffee in Good Spirits (2010), αναγνωρισμένος Q Grader και αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της SCAE (AST), τις ελεύθερές του ώρες προσφέρει καφέδες από όλο τον κόσμο στο Warehouse.

Αναστάσης Ιωάννου

Αναστάσης Ιωάννου

The bar expert

Ο Αναστάσης είναι το πρόσωπο που θέλεις να σε περιμένει σε μία μπάρα. Πάντα χαμογελαστός, στιλάτος και ευγενικός, έχει αδυναμία στην εποχή του speakeasy και αυτό φαίνεται. Αγαπάει τους πειραματισμούς με τις γεύσεις και πάντα έχει μια εξαιρετική προσθήκη στην premium κάβα του να προτείνει στους μυημένους. Έχει περάσει από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας και αυτό φαίνεται στα κοκτέιλ που θα σου φτιάξει. Και ναι, είναι κάποιος που ξέρει πραγματικά να διασκεδάζει. Με εκείνον πίσω από το μπαρ θα νιώσεις γρήγορα έτοιμος για...ένα ακόμα παρακαλώ!

Βασίλης Γεωγλερής

Βασίλης Γεωγλερής

The food expert

Ο Βασίλης Γεωγλερής είναι ο σεφ που επιμελείται το μενού φαγητού σε όλα τα Warehouse. Η επιμονή του στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την πολυετή του εμπειρία σε πολλά Αθηναϊκά all-day bistro restaurants, δίνουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε φαγητό και κρασί. Αν προσθέσεις την αγάπη του για τη μαγειρική και τις σπουδές του στη Le Monde καταλαβαίνεις από πού προέρχονται οι γεύσεις που απολαμβάνεις! Από την έναρξη των σπουδών του στη σχολή μαγειρικής αποφάσισε πως αυτό ήταν το όνειρό του. Δίνοντας προτεραιότητα στον πελάτη, λατρεύει να δημιουργεί πιάτα που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, ακόμα και στα πιο απαιτητικά. Στόχος του είναι όποιος επισκέπτεται το Warehouse να επιστρέφει ξανά και ξανά!

This is how we do it!

The Warehouse Team