Η ιδέα του Warehouse ξεπετάχτηκε ένα απόγευμα, σε ένα μικρό καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ξεκινήσαμε από έναν μικρό χώρο στον οποίο σερβίραμε καλό καφέ, κρασί, κρύα πιάτα, αλλά δεν χωρούσε πια όλες μας τις ιδέες!

Έτσι, μετά από πολλή προσπάθεια βρήκαμε έναν πρώην χώρο εκδόσεων των Εξαρχείων και τον μετατρέψαμε στο δικό μας Warehouse, Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου γωνία, τον Ιανουάριο του 2014.

Στο Warehouse αγαπάμε τον καφέ, για αυτό και σερβίρουμε τα καλύτερα χαρμάνια της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και του υπόλοιπου κόσμου, ψημένα στο προφίλ που σας ταιριάζει.

Λατρεύουμε το κρασί, έτσι θα βρείτε 140 ετικέτες σε ποτήρι από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα δοκιμασμένες από εμάς μία μία, 300 σε μπουκάλι και περίπου 500 επιλογές κρασιών για αγορά για την κάβα σας.

Τιμάμε το καλό φαγητό, επιλέγουμε τις γεύσεις,  με επιμονή στην ποιότητα, τη φρεσκάδα και την προέλευση της πρώτης ύλης, πειραματιζόμαστε και τις σερβίρουμε με απλότητα σε ένα γεμάτο μενού.

Τέλος, επιλέγουμε να σας σερβίρουμε καθαρά ποτά, δημιουργικά, ισορροπημένα cocktail, ενώ δεν λείπουν οι premium επιλογές αποσταγμάτων από την κάβα μας για τους πιο απαιτητικούς.

Μας αρέσει να ανανεωνόμαστε συχνά. Έτσι, τον Απρίλιο του 2017 ανοίξαμε το Warehouse CO2 στην Υπερείδου 1 στο Σύνταγμα με έμφαση στις φυσαλίδες.

Στο CO2 προσφέρουμε αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο, speciality καφέ από τη Wisecup, delicatessen προϊόντα, aperitivo cocktail και επιλογές από συνοδευτικά μικρά πιάτα.


Τον Νοέμβριο του 2018 επεκταθήκαμε σε μια από τις σημαντικότερες και ανερχόμενες περιοχές πολιτισμού και πρασίνου της σύγχρονης Αθήνας. Στην Πεισίστρατου 4-6, δίπλα στο Πολιτιστικό Πάρκο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δημιουργήσαμε το τρίτο μας εγχείρημα, το Warehouse edge.

Αγκαλιάζοντας τις αγαπημένες μας γεύσεις στον καφέ, στο κρασί, στο φαγητό και στα ποτά, σε έναν χώρο με αυλές που ακολουθεί τις αρχιτεκτονικές γραμμές και φιλοσοφία του πάρκου, προσφέρουμε με το ίδιο ύφος απόλαυση, συνδυασμούς γεύσεων και διασκέδαση.

Από τον Δεκέμβριο του 2021, το νέο μας εγχείρημα Warehouse Assemblage παίρνει ζωή στην πλατεία Μητροπόλεως. Ένας πολυχώρος, κάβα, delicatessen, coffee & pastry κατάστημα.

Πρόκειται για ένα υβριδικό concept που προσφέρει, υψηλής ποιότητας και premium προϊόντα retail & on the spot, με όρους πολυτελών καβών. Παράλληλα, διαθέτει και πωλητήριο προϊόντων Loveramics, καθώς και τα γραφεία μας.

Τον Δεκέμβριο του 2023, 2 χρόνια μετά το άνοιγμα του Warehouse Assemblage στην πλατεία Μητροπόλεως, δημιουργήθηκε το Warehouse Assemblage στο κτίριο “The Orbit”.
Στόχος της ομάδας του Warehouse και εδώ, να προσφέρει κάθε φορά μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.