ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ

Με μία πρόσκληση σε κάποιους από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού αποφασίσαμε να προκαλέσουμε… τη Μαλαγουζιά.

Δοκιμάσαμε 13 ετικέτες από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα: Κτήμα Κίκονες ’13, Αργυρίου ’14, Κτήμα Μάτσα ’14, Αλεξάνδρα Κλαούντια Παπαγιάννη ’14, Τέχνη ’14, Καλογέρι Παπαγιαννάκου ’14, Τετράμυθος ’14, Αντωνόπουλος ’14, Κιντώνης ’14, Μυλωνάς ’14, Πόρτο Καρράς ’14, Οινοποιείο Λύκου ’14, Κτήμα Γεροβασιλείου ’14.

Η δοκιμή ήταν τυφλή και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας, τα σχόλια και τις συγκριτικές μας παρατηρήσεις.
Σκοπός να εκπαιδευτούμε μέσα από μια ομαδική γευσιγνωσία και να απολαύσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ετικέτας.