ΤΟ WAREHOUSE ΣΤΟ ΜΑΡΗΛΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η ομάδα του Warehouse συνεργάστηκε με το προσωπικό του Μαρήλιον, το οποίο βρίσκεται στον Μικρό Γιαλό της Λευκάδας, αναδιαμορφώνοντας ριζικά για τη σεζόν αυτό το εστιατόριο-beach bar.

Δημιουργήσαμε νέες κάρτες καφέ, φαγητού, ποτού και κρασιού που πλαισίωσαν τους καταλόγους φαγητού του εστιατορίου με τις πειραγμένες παραδοσιακές συνταγές και τα ιδιαίτερα πιάτα, ενώ ασχοληθήκαμε και με τη συνταγολόγηση, τιμολόγηση και κοστολόγηση των προϊόντων του καταστήματος.
Αναδιαμορφώσαμε πολλές από τις βασικές λειτουργίες του εστιατορίου, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα άφηνε απολύτως ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του προσωπικού και την ενεργή διαχείριση του χώρου μέσω συνεργατών μας για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν λειτούργησαν πολύ θετικά και ανέδειξαν τον χαρακτήρα του εστιατορίου. Ολοκληρώσαμε τις παραπάνω διαδικασίες επιλέγοντας τους προμηθευτές των προϊόντων του εστιατορίου-beach bar.
Το κομμάτι του καφέ ανέλαβε η Wisecup Coffee Roasters, η οποία προμήθευσε το Μαρήλιον με single origin καφέδες που έχουν εξαιρετικά γεμάτη γεύση, δυνατό άρωμα και μεγάλη διάρκεια.