ΤΟ WAREHOUSE ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-CAFE-BEACH BAR PETALO ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Το all day Seaside Foodbar Petalo στο δυτικότερο σημείο του λιμανιού της Σύμης, στην ακτή Ντανιέλ, λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017. Από τότε και για τα 2 επόμενα καλοκαίρια η ομάδα του Warehouse βρέθηκε εκεί για ένα απαιτητικό consulting project.

Το καλοκαίρι του 2019 το Warehouse ανέλαβε πλέον ολοκληρωμένα τον σχεδιασμό του μενού, την υλοποίηση και τη λειτουργία στο Petalo. Το μενού φαγητού επιμελήθηκε ο σεφ μας Βασίλης Γεωγλερής, τον καφέ η Wisecup Coffee Roasters και ο Γιώργος Λουκάς και τη λίστα κρασιού, cocktail και τα operations ο Γιώργος Κανόπουλος. Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών αναλάβαμε και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα service, food & wine pairing και διαχείρισης προμηθειών.

Το Petalo βρίσκεται σε μία από τις πιο γοητευτικές θέσεις του λιμανιού της Σύμης, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στη θάλασσα, με τη συνοδεία speciality καφέ, κρασιού, φαγητού και κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα και την πολύχρωμη αρχιτεκτονική του Γιαλού. Αν βρεθείτε κι εσείς στο νησί της Σύμης, ελάτε στο Petalo για μια… γεύση από Warehouse!